Вибачай

Я не хочу з тобою ділити свої невблаганні мрії,
Я, мов птах без крила та який має мертві надії.
Клітка з жерсті стискає моє калатаюче серце,
Під очима стікають, мов річки, солоні озерця.

Вибачай мені мої зелені заплакані очі,
Вибачай мені руки холодні, мов сталь.
Вибачай всі ці дні, всі ці кляті ночі,
Вибачай мій дарунок - безмертну печаль.


Рецензии