прохання

Не боліти серцю без стуку.
Не розбити душу без тебе.
Не боятися болі та муки ,
Що можливо згадаєш про мене.

Що згадаєш, як я люблю серцем .
Підкоряюсь Тобі душею.
Що для тебе живу і лікую,
Що не жити серцю без тебе.

І не знати Тобі мого болю .
Не відчути мого страждання.
Того як я не можу без тебе.
Не лишай мене ...-моє єдине прохання..


Рецензии