страшно

Страшно спати без тебе вночі .
Страшно бути з собою наодинці .
Страшно слухати серце сліпе.
Страшно краяти душу невпинно.

І коли тебе поруч нема,
І коли ти від мене далеко,
Страшно - думкою ті слова ,
Що тебе я втрачала повільно.
Навіки..


Рецензии