Ми за мир!

Та ні не згине Україна,
Звеличена словами сина.
Батька звеличена ділами,
Та материнськими сльозами.

З покон віків,та все віками,
Ми всі за мир,тай мир за нами.
Проте не прагніть вбити нас...
Бо ми за мир,а мир -за нас!

Спокійний поклик,віра,сила...
Війна,що смертю всіх косила.
Хто проти миру? Той не з нас!
Бо ми за мир! А мир-за нас!
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии