Don t drop scarlet bloom on the sand Алый Цвет

Don’t drop scarlet bloom on the sand.
Your heart is like a sweet whirlpool.
It is like an amber sweet juice, a little bitter.
I will never go to another man.
You have covered me with scarlet bloom
And have captured me.
Don’t sink me in coming feelings.
You are like a skillful master in love
And give to drink me a bright light.

* * *
Не роняй алый цвет на песок.
Твое сердце, как ласковый омут,
Как янтарный, чуть приторный сок,
И горчит, не уйду к другому.
Алым цветом окутал, пленя.
Не топи в наплывающих чувствах.
Ты в любви, словно мастер искусный,
Напоил ярким светом меня.


Рецензии