Учасники

Коли пакують на асфальті пайки,
похапцем кладуть останню цукерку.
Коли згортають пам’ятки про воду,
вдають, ніби хтось встигає їх читати.
Коли бачать пелюстки хреста розпалювача,
ніяковіють від того, що він одноразовий.
Ще завмирають від пропозиції в новинах зранку:
забезпечити учасників АТО земельними ділянками.


Рецензии