Furtively, not sweet Украдкой не сладко

Furtively, not sweet!
You didn’t even think about that
The soul will be filled will bright sunrise.
That loving arms will embrace your soul
And your body.
And that your arms will suddenly
Hold what heart wants.

* * *
Украдкой не сладко.
Ты даже не думал об этом,
Что будет так ярко
Душа наполняться рассветом.
Что руки любви
Обнимать будут душу и тело.
И руки твои
Вдруг удержат,
Что сердце хотело.


Рецензии