Чую шепiт в пiтьмi

Чую шепіт в пітьмі

Наче тінь коло серця стоїть одинока,
Як від болю ступити крок уперед,
Щоб не чути навколо ні стогін, ні сльози,
Як знайти своє місце серед вбивць і потвор?

Чую шепіт в пітьмі,
Сміх веде за собою,
Наче крики і злість,
Порятунок від сліз.

Нащо ти надягаєш мотузку на шию,
І скрипиш за спиною дверима сухими?
Бачиш серце моє розбите страждає,
У пітьмі я весь вік мертвий блукаю.


Рецензии