в середу

В цій хвилині-спокою більше сенсу, ніж в тобі.
Ніж в твоїх старанно-глухих думках,
Що неодноразово тонуть в очах повій.
І одноразово-необхідних жилах.

Хай тобі милим- милим здається мій шлях,
І по середині,хай ти зустрінеш цвях,
Що загубився, завіявся і пропав,
Коли новенький хлопець мій дім будував.

В середу по вже-старому календарю
Раптом знайдешь помітку червоним днем.
І без всіляких образ, без жалю-
Вже в смс питання: все повернем?


Рецензии