Шо за геаМагНитьНаЯв аняМайЛийКа!

Чудо гаж прамо:
Вся в Василька

Где-та на юге вастока
Е сазвездзие Чаши.
А вы ево и не знаете.

Эта всево-та рюМашка.
Ну, ципа РУмачик Танька.
В коей аж 8 дзицятак.
И все прам на выданье.

Эта маё загляДенье аж.
Ну, как Маринка Ж.
Та, шо 9 тайн Ев.

А в Евы дви ж Девы.
А НЕ сце й и й Машэнька Ш.
Да вот Кава Левич
Була выйшла ж замуж.

А хто Лику сь найдэ.
Гэто ж вам Наденька.
Но я шас багатый: вот вана,
На фата графи инь.

Ах, Боря ФуНика!
Яка Лек3сталь у вас!
Чы ты ву МалДавии
МалКУ ЗЬ цю давишь?

Да. Все Маринки
Пад Марсам рашДайЛись.
Нос – раздуваетца!
А губКИ СЬ – баньЦихКам нь.

Шо ж я ны и чув ща
Ту МарСийЯнкУ Ш…
Ведь эта певица, шо й свит шэ ны бачыв!
А йий шэ но 2-цыть.
З дивСявТком сць.

ПрыгЛагШагЮг вас
С ней во й пайЗавТрахКать.


Рецензии