тут нам пырычыслылы 20 балый

за тэе во, шо мы на сайты пробанылы.
гэто жэ надя - кап ты ныц ны пачыф,
а но дыфыфса на во дифчат ша й!

а ф санаторый янофськый ныскоко
а ны коштуен доехати онь во з:
ты шо, нам даф нафат мусыкый, бондя й?
а дэ ты бачыл, коб кобра да й добра фтрух.

от поэт хота за 8 мыльёнаф
ты лёхка мошыш фкупыты ву мойшаф.
ну, шо - давай но ж анонсы!
а в нас ны пынёнзый.

такэ во вш сыло ф скунс.
дорогу шэ роблять аж польску:
ис бруку да ф брухо й пак гонь як как воно добжэ.


Рецензии