Мемуари

На пишу я мемуари
Розпишу своє життя
Так не філософ я
І не вчений
Про своє буття
Нікчемні фрази
Та пусті думки
Складуть конкуренцію
Мабуть, що тиші
Яка втече по вітру вночі
Сховаю мемуари
Файлик покладу
Мабуть підуть вони
Під оселедець
Чи грубу на вогонь
Все одно там буде
Темрява дрімуча
Без чужий думок.


Рецензии