шо-то тут в нас случылосо!

гаджэта 2 аж фскрылосо!
как жа то так у ф пинску пак
да вдруг терлецкый найн?..
ну, а ныкак!

есця якась савицкая.
да й то, ты подывысь ано!
чорная, а ны билынька.
да и быз ганавыц.
в дыка ыкономист.

мистыка? чы то крытыка
на прамо гонды тигрыка й:
ныц бо жэ а ны видано
ангильскых дочок в биск. так шо чырпак хай вбик,
раз гэткы мы молодычк.


Рецензии