Мы сеодня лишь за супком!

Да, ну, о! Робота ш ны ждёт.
І тому куда ты с Ослом…
Зробыш ослон.

Еслі ты бо, да, тут дістроф,
Дэ куда хоть сунься за так.
От тобі ш нысуть шчэ й гурок
Прамо сцэ й одезду сдалёк!

А дэ Відор в Вась гонды во ж.
Навыть Бёльман ныц ні а чом
Паныматы нада ці хоць.
Дэ ж подеті вуш хобб.

От мы і прочнувСІК в часок.
Да, ну, холодно ль пуд радном,
Колы старость лысыну фш товч.
Занысы но шкапок новш.

Мы тут от з опілок всэ й робм.
Хулі нам Опадышча збомсь.
Да мы зары всіх ф клей рамбо!
Супермаркет главно ж в жыдов.

Гот  мы й з грузчык, хулі ф 3 ум Ф!
Дажый, гой, машыну ны ш жду.
Цілый дэнь. Чы й пак ны до фторк.
Шэ й компостір влад мозгы жовч.

Опшым, кашы гонды ты ш фсварш.
Одномаш крычыть но Коза:
Да ты ж хоть звоны йім сётут!
Гот, блін быспутн!..

Хы! Ну, то в Яновы. Шэ вчор.
А вжэ Таня бомсь вычорком:
Э! Ты дзе там вош з грыбешком?
Да. Й мы чув сотовой.
Пуд зарадко ж телько.

І вот алька-тельк завідён:
Всё нормально? Да. А чого.
Хы, да во у 10 пуд ноч
Глень: да вы ж праваронь!

Техніка на грані фань-тась.
Варыть-жарыть-парыць блін вам.
І но остаёца жэ шо,
ТвійТырнуть дэ сісьТёрк.

Так шо шо ты стушыш у ноч в
8 Фыдор.
Памыдор…
Цылухом
С сухаром.

Гэй! Гоп!
Бі-фольк ліцьвіноў.
Так шо во под ніч дров занёс
Ф хлів, шоп ны цфылы сіны больсь.
Ох! А чай бы дэ хто б?
А, мо, шэ й смытаны от псоф?


Рецензии