У ф дзень Макар абажрись

Да невиновных тавчы!
Так бо Луна кажэ псыщ

У нас сёння празднік.
У нас зарэ свята ж.
А шо нам собі тут абы
Ужопіць-ухлопаці міла здароўечка.
А послій шэ й неякых брыль.

Прыйіхав тут гондычкы
Ваня іс города,
Ах, а тут фсэ вш пудмылы й!
Да как эта. Значыцца
Мы памыляліся зь,
Шо гэтой шляпкін ядкый?

Ну, то я ж зарыкы вбздым!
Так! Ну, здоров, можэ, ты?! –
Взмах но рукы… – Ы?
Шо ты мовчыш, блін?! Ах, Кіць!
Мы ж сфоякы тут с суксіт.

От розгрыбайімо
Но собі хвайнынько
Гонды во еблыка-гніль.
Бо ж выростають улад, паніамаяш лі,
Фсекы цвыты кал шаші й.
Да монам ліскам фгоды шч!

Ну-ка! Спілуй, Вася,
Фсэ во дэрва сфоі!
Шоб мы шчаслыво жылы фш.
А то він дав ля мні
Грушічку с дулічка
Да ноь шэ ж пару но вышнь.
От пак шось ф сук і й сфырнысь.

Знайім законы! Ты шо гэт, махойнік нам!
Так, от забор полмы3-в
Шчоп а ны хвошч мня ня ріс!
Бо мы, ійнайчай фсэ зріжм!

Ну, й от досталы аж по й ЗойДійАку жа й
Ны й мнеско ны й рыбк
Ажно 8 шіхль:
Всэ в іх так сам поламнысь.
Хто ж пак повынён. СуйСід!

От Ваніш і й в гнів:
Да, блін, гэ!.. Ламны-к
Мні тута ны пліт,
А шэ шо во с хвій! Ну, шо найтовшчыйі дрівць.
Бо ж мы ны тэ прыбыры й
Тут от колодяза в дрысль.

Ну, а молчім с маладчінк?
Так дзень-то які зь:
23-ці в Луны,
Кракадзільськ.

Так шо захватвай, глядзі,
Но ж с пар ножіф на пЯнішч.
Гэто ж в Буц другі сын: сэрца в нулішк.
Бы й ф Канішч белізны з Русі.
Дэ ж святое в Гавнів.

...вот но: каб мусар вам більшь


Рецензии