ХIу ругьале гьахъана

Гьуйзакан къарширикиб
Рурси хIяйранле жегой.
Барх жан уркIи арбукиб
Нуни дихьира дигай.

Припев:
ДуцIрумла заманана
Гонале ну уусра.
ХIу ругьале гьахъана,
ДяхIиана иргIусра.

Дигахъуй эн хIа нурли
Дунъя чIугъбукIулебар.
ХIаке гьашикьил уркIи
ГIяси бугьуле буар.

ХIу мякьизе лерхIале
ДяхIи шайзела бицIур.
ХIу мякьла хIаругьале
ДуцIрумра миъэ дирхьур.


Рецензии