Осiннiй оптимiзм

ОСIННIЙ ОПТИМIЗМ

В наше місто приходить осінь
З падолистом, падолистом.
Я стаю невиправним зовсім
Оптимістом,оптимістом.

В небі синьому заклубочились
Хмари білі, білі хмари.
А у парку на танцмайданчику
В ритмі вальсу кружляють пари.

А за світлим-пресвітлим обрієм
Ніч і темінь, стріляють Гради.
Хтось питає:- Кого захоплюєм?
Запитайте: - Кого заради?

Не кажіть, що не бачу чорного.
Бачу в місті і за містом.
Песимізм у собі висвітлюю,
Бо по суті є оптимістом.

Одягти хоче осінь золото
І багрянець, і багрянець.
На осінньому танцмайданчику
Чистих помислів білий танець.


Рецензии
Рад появлению нового. Ещё Кюри писал: чтобы быть оптимистом, надо только призадуматься над историей.Поэтому я тоже неисправимый оптимист.

Геннадий Болтунов   19.09.2014 15:16     Заявить о нарушении
Дякую щиро, Геннадію!
Хочеться просвітлення державі, людям, світу.
Дякую!

Любов Ведута   27.09.2014 22:24   Заявить о нарушении