Fantastic World

Juz pracuje dwa tygodni
Nasycony byli dni
Cala Polska na kolanach
Przecierz mamy Generala

Jak i w wojsku on nas cwiczy
Co nie tak odrazu krzyczy
Zeby wszystko bylo good
Pamietali zeby "rod"

Na Iveco lub na DAFie
Z im jezdzimy jak sobaki
TO nam sprzeglo wyporuje
Lub szef mowi, idz do chuja

Dobrze,wiecej nie narzekam
Chociarz prysznic czasam w rzekach
Podoba siemi to, naprawde
Bo za szefem zawsze Prawda

Bardzo fane sa Festyny
W Gniewie z Tczewem,mial Justynu
Bardzo duzo ludzi fajnych
Sytuacji nadzwyczajnych

Krzysiek,Heniu,Mocart,Michal
Kazdy z nas zabawki pichal
Karzdy z nas w ten czas narzekal
Potem wszyscy szli do rzeki

W Barzkowicach niezpodzianka
Dziecko zlecial nam z zabawki
Psy z Koretko przyjechali
Szefa my urotowali


Рецензии