Життя!

На що потрачено життя,
напевне на розмови та дурні думки,
у душі чутний стук серцебиття,
і годинник так невпинно відрахвує роки.

Ми спалюємо за собою усі мости,
не бажаючи бачити назад дороги.
І варто лиш почути: "Ти мене прости",
що враз скресають всі кам'яні пороги.

Ми перестали вірити в казки,
так страх скував усі наші мрії,
що боїмося ніжності і ласки,
і вже не знаємо чи вистачить надії.

На що ми тратимо життя?
Ми боїмося навіть полюбити,
варто лиш не ховатись в укриття,
попробувати просто по справжньому жити!


Рецензии