Ой, летiли дикi гуси...

Ой, летiли дикi гуси,
ой, летiли в Новоросiю на Схiд...
Там солдат Вкраiни мусить
залишити свiй АТО-кривавий слiд!

Знищив вiн "сепаратиста",
а тому пiйшов лише десятий рiк...
Порошенко особисто
вбивцiв в Киевi героями нарiк!

Йшов солдат Краiни певний:
переможе всiх!
Наступае нiчка темна
для хероiв тих!

Улетiли "дикi гуси",
не повернуться до рiдного гнiзда,
не побачити матусi,
як цiлуе ii сина молода!

Плаче дiвчини серденько,
як згадае тiльки ночi чарiвнi:
не повернеться миленький,
не чекати нареченого менi!

Сам собi вiн вибрав долю,
сам пiшов в Донбас,
не чекай весiлля, доню,
зустрiч - не для вас!

У жорстоком вбивствi виннi,
ви не лiзте в Новоросiю, синки!
Стрiне мати домовину,
вийшло все, як не чекали - навпаки!
 
Ой, летiли дикi гуси,
ой, летiли дикi гуси до бiди...
А солдат не повернувся,
залишився в Iловайську назавжди...

Не того чекала мати -
вийшло навпаки!
Не повернуться солдати,
не прийдуть синки!

"ОЙ, ЛЕТIЛИ "ДИКI ГУСИ"...

Сентябрь, 2014 год.


Рецензии
Грустно и точно...

Ольга Пламенная   16.11.2015 22:31     Заявить о нарушении
ВОТ ИМЕННО - ГРУСТНО! СПАСИБО ВАМ, ОЛЬГА!

Лариса Браташ   16.11.2015 22:42   Заявить о нарушении