Зима

Змарніло небо, зорі потускніли
Крадеться нічка крадькома
На схилах гори сріблом побіліли
Та віє подихом засніженим зима

Не гріє сонце, та й не тішить
Посохлі трави, вітер колихає
І так хотілось, щоб було тепліше
Але вітрисько сильний  не втихає

Колише верби,над стареньким млином
Сніжком пухнатим всюди замітає
А  завірюха стелить серпантином
Та знов зима, у гості завітає!
16 09 2014 р
Виктория Р


Рецензии