В душ не втримати печаль сльози

В душі не втримати печаль і сльози,
І словом ти зарадиш не завжди,
Гадаєш час спинити допоможе
Той біль, що причаївся в глибині!
Ти думаєш все промине безслідно,
З моєї пам'яті зітреться і мине! ,
І не питаю я , чи того була гідна,
Дай, Боже сил не втратити себе!


Рецензии