Сябру-газавику

Сябра ёсць у нас такі:
Ефіменкай клічуць!
Ён адлежвае бакі
І часоў не лічыць.
   Газавік калісьці быў,
   Работнік выдатны,
   Усе балоны падлічыў,
   І на ўсё быў здатны!
Вось прыйшоў час адпачыць,
Ды ён не сумуе,
А балоны каб лічыць-
Сын яго шчыруе.
   З Святам вас,газавікі,
   Поспехаў,удачы,
   І здароўя на вякі,
   І быць пабагачы!
     7 верасня 2014 года


Рецензии