A. S. Pushkin Now hills by Georgia are lie at haze

Now hills by Georgia are  lie at haze of night,
Aragva`s waves are lapping near ,
It seems, i`m  sad and  good,  my sadness - easy light,
You fill  all in my soul  that`s me dear.

You only, only you... Melancholy or pain,
It not torment, it dismays other,
My heart, as fire, burns and loves again,
So does  because it can`t another.


Это проба пера, мой первый в жизни перевод стихотворения.Я не очень владею английским, не могу понять, что получилось. Если кто-то, кто понимает, скажет мне, что получилось, буду очень признательна!
Наталья.


Рецензии