Дигуй мякьла агора

Хъармахьила кьакьурбе
АхIле нуни деръунра.
ХIу мякьла хIаракIиле
ГIямру цIахле диркIулра.

ХIу мякьла агор гIямру
Нуни дацIле диркIулра.
Баргес Аллагьла амру
Ну хIулукIас хIаврулра.

Савлала амъунил аргъ
Нам цаби итI бамкьунил.
ГьатIи рурси раргхIарарг
ХIу царри гьанрикибил.

Дигахъуй эн хIа нурли
БерхIи чIугъбукIулебар.
Гьахъанакан тIарукIули
УркIи пIякьбикилебар.


Рецензии