Сни

Замруживши  очі – бачиш  кольорові  сни,
Вони  як  день  ясні.
Ти  бачила його  не раз.
Востаннє  хай  насниться  він  тобі, 
Востаннє  буде  у  твоїй  уяві.
Зустрінетесь  ви  незабаром.
Не  за  баром.
Все  буде спершу  офіційно.
Суто  діловий.
Але  життя  бере своє,
Дає своє,
Те,  що  треба  тобі  саме зараз…


Рецензии