Останнi теплi днi

Відірвися від Землі.
Запали свічку.
Кажуть двічі не ввійдеш у одну
річку.
Запиши в рядок, що було не так.
Спали листок.
Забудь.
Заходь до річки. Каламуть.
Пливи проти течії.
Заглядай у очі, тільки не в
мої.
Дивись, як сходить сонце.
Як падає тінь.
Останні теплі дні.
Заглядай у очі, тільки не в
мої.
Читай рядки мого існування.
Читай, як є бажання.
Балерина десь у небі
танцює своє па.
А я, на жаль, уже не та...
15.09 2014 3.03


Рецензии