Путешественница Сьюзен and a dog. So

Проснувшись, Сьюзен узнает
Собрата по Перу.
Last night she met him on the road. –
So sad, so pretty. – True.

Она взяла его с собой,
Не думая, зачем. –
"Just follow me, my little boy.
I guess: you know the scheme…

Где мы теперь?… – Какой-то дом…
Пустили на ночлег.
They were so kind… – Oh… fucking rum…
But now:… let’s watch your leg… –

Посмотрим… – Вроде, ничего.
До свадьбы заживет.
… Where did you go? Where am I go?… –
Being asked, I’ll answer: “What?!”

Oh, boy! Зачем его взяла?
Что делать с ним теперь?
О, не скули! Не лай. So Loud!
Ступай. Открыта дверь.

Гляди, цыплята во дворе.
Повеселишься тут!
They are so yellow! You are red.
So, everythings’ll be good."
_____________________

Why does the chicken cross the street?…
– To get the other side.

Зачем огонь во мне горит?…
– Затем что:
                созерцай.



(14. VIII’ 014)


Рецензии