Ми i Вiчнiсть

Я і Вічність, час і простір -
Все відносно у цьому світі,
Безкінечність, момент, любов,
Сонце, небо, дерева, квіти...

Ти і Вічність, любов і вчинки -
Все відносно і все окремо,
Безумовність, бажання, страх,
Жити й бути - одвічна тема.

Ми і Вічність, краса і життя,
Загадково, все легко й не просто.
Полюбити себе - це мета,
Насолода в усьому - шлях росту.


13.09.14


Рецензии