Андрис Ирбитс - Стремление к Богу

Пока душа любить умеет,
Она зовет тебя в полет,
И нашей верой всех согреет,
Спасет любимых от невзгод.

И пусть их счастье окружает,
И в днях не будет больше тьмы,
Во всем молитва помогает,
И той молитвой спасены!

Все будет так, как ты захочешь,
И будет мир в твоей душе,
Пока стремишься ты ко Свету,
То Божий Свет живет в тебе!

Гётшендорф, 09.08.2013


Превела на Български: ЮЛИЯНА ДОНЕВА

СТРЕМЕЖ КЪМ БОГА

Душата  докато  обича,
за полет тя те призовава
и вярата ни сгрява всичко,
 от несгодите спасява.

Щастие да ни обгръща
и да не бъдат  дните тъмни,
молитвите  ни са могъщи,
и тез молитви  са спасителни!

Ще бъде всичко, както искаш,
ще бъде мир в душата твоя,
доде към  светлина  стремиш се,
в теб  Божия  светлина  живее!


Рецензии