Дай вiдповiдь на половину

Так,так-а я на половину...
Вдихаю запахи жасмину.
Тай серед ночі червонію,
Що стати цілою не вмію.

Так,так-а я на половину...
І мову,також і родину.
Також думки,також бажання,
Віра-зневіра,тай кохання.

Так,так-а я на половину...
Горджусь,терзаюсь за людину.
За землю,також за дітей,
В усіх країнах,всіх мастей.

Так,так-а я на половину...
В ніч червонію,серцем гину.
І за кожную хвилину,
З життям новим,до нього лину.

Так,так-а я на половину...
Та зупиніться ж на годину!
Чи варті сльози матерів,
На половину черствих слів?
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии