Кайда син куз нурым?

Нинди матур кезлэр,
Нинди сихри табигать!
Йорэк назлы жырлый,
Ана буген кунды сэнгать.

Ямьле язлар, гузэл козлэр килгэн саен,
Балкый бер хис - бергэ булу телэге.
Яшьлек хыялларын сагынып эзли,
Нинди романтик кешенен йорэге?!


Рецензии