Взлетела пташечка

Як злетіла пташечка понад чистим полем,
Зустрілася дівчина там із своїм горем,
Не чекала дівчина та гіркОї долі,
Розлучилась дівчина з козакОм у полі.

Як пішов козак той далЕко за гори,
Та нема козАка до цієї пОри,
Де ти, мій коханий, де твоя стежина,
Журяться  у полі  маки та калина.

Де ти, моє серце, хай тобі поможе
Зло перебороти справедливий  Боже,
Я плету віночок з квіточОк у полі-
Прошу, щедрий Боже, щастя нам та волі!


Прилетіла ластівка до моєї  хати,
Я тебе, козаче, вийду  зустрічати,
Знову квітом рясним розцвіте калина,
Знову твоє серце до мого прилине.


13.09.2014


Рецензии