ззабор

                Emely W. Dizzy

The sky is blues. The lonely lamb-cloud is moving there, for you.
The sea is green. The sun is bright and hungry Gold Fish.
It's so, Lovely Morning. Have it, if You wish.. 
             

Залезаем на забор - а чего бояться?
Впереди лежащий вздор тянет искупаться,
Небо. Море. Облака в небесах пасутся,
Ежли в спинки подтолкнуть, sможем окунуться..


Рецензии