Менi тринадцятий минало...

Мені тринадцятий минало
І я закохана була...
У хмари серцем поринала,
На спині мала два крила...
Я мріям вірила, чекала,
Що казка прийде у життя.
Вірші у зошити писала...
Таким було тоді буття.
Маленька я була, дитина.
Здавалось все для щастя є...
А як змінилася та днина.
Та крила доля не псує.
Все ще літаю я у хмари,
Кохання серце зігріва.
В дрімоті десь казкові мари,
В віршах пишу я знов слова...
І вже тридцятий проминуло,
А все тернистий долі шлях...
І за спиною вже минуле...
Переді мною ж все життя.


Рецензии