Гьинела жагьте

Жан нешли урши иру
Дудешли гIядлу биру.
ПасатIле цай акIале
ГIядлу хIисаб хIабиру.

Кина тIаралра хIуни
ПасатIле цаби жагьте.
Аллагьли мабхьаб гьуни
Дузахъутас хIярамте.

Жагьте леб дунъялизе
Намус-хатир агорил.
Иман-инсап чархизе
ЯлгъанхIяйзе дацIибил.

Намус-хатир дарая,
ХIурмат гIяхIле барая.
Лерил дузахъуй хIярамт
ХIушани ледакIая.


Рецензии