Назову тебе я коханою

Птахою,голубкою,куріпкою...
Назову тебе своєю рибкою.
Ніжним цвітом,лагідною вишнею
І любов'ю лагідною пишною.

Зайченям і сонечком з косичкою,
Кішечкою,хитрою лисичкою...
Усмішкою,ніжною перлиною,
В чарівних устах твоїх загину я.

Чарівницею та чародійкою...
Мого серця милою злодійкою
І життям моїм,моєю долею,
Вітром запаху і ягідкою,волею.

І коханням,світлом і травичкою,
Та стражданням-рідкісною звичкою.
Та єдиною,та коханою...
Що кохати не перестану я.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии