Кв1тка життя

Ніжна, тендітна квітка життя
З приходом душі на Землі розцвіта.
Енергії сонця, повітря, землі,
Води та любові їй потрібні завжди.
Цей пуп‘янок дивний із часом зроста.
Дорога у кожного з них не проста.
Біль втрат, страх невдач і гіркота образ,
Невміння побачить приходять не раз.
А може потрапила в мороку сум,
Або пережила насилля чи глум?
Фізичная втрата - один лиш аспект.
А скільки чатує іще небезпек?
Турбота, увага, терпіння, любов
Їй допоможуть піднятися знов.
Коли ж квітка повністю вже відцвіте
Щаслива перлинка в Океані знайде
Одвічну свободу, одвічну Любов.
А може прилине сюди колись знов,
Щоб втілитись в квітку людського життя?
Це колесо крутиться...І все знов мина...
Ніщо не нове...Усе було колись.
Перлиночко, досвідом ти збагатись.


Рецензии