Олегу Пономаренко посвящается

Герої не вмирають!!!
Святий Боже, відчини нам ворота до Раю
На Азові батальйон кров’ю весь  стікає…
Оточили вороги наш «Донбас» й сміються,
Та герої у полон живцем не здаються!!!
Перед  танком наш боєць руки піднімає,
Від гранати він чеку в лівій затискає,
Каже, з вами на тім світі стану говорити,
А поки що вам в Аду на землі горіти…
В люк відчинений метнув наш герой гранату,
Це подяка ворогам за розбиту хату,
За сплюндрований Донецьк і загиблих друзів,
Окупантам смерть така буде по заслузі!
Впав на землю наш Олег кулями прошитий,
Дух його не хоче в Рай, він ніким не вбитий!
Поки топчуть вороги Україну милу,
Я залишусь на землі, каже Гавриїлу!


Рецензии