Ай кош

Зара-зара барфу сарду замистон,
Дили танх,ову ин сузи них,они.
Хонаи холиву девору сукут,
Ишк,и беч,авобу номех,рубони.
Х,асрату гам ба ч,онам печон-печон,
К,исматам гар чунин х,айфи ч,авони.
Зи номех.рубони,ч,он дорад фарёд ,
Дарди дили зорам Худо  медони.

Ай кош ба ишки ман, гирифтор шави,
Дар ах,ду вафодори бемор шави,
Ай кош ба суи ман  кушои огуш,
Хандон шуда маро дар канор шави.
Буса талабад дили ошик, ай кош
Мастона маро ёри вафодор шави.
Фарёди ах,ди дил ишк,и ту санам,
Аз Худо талаб кош ба ман ёр шави.

Дубора дигарбора кай баргарди,
Бигзар зи бевафоиву дил сарди,
Бигзор ки афсонаи ишк,ат бошам,
Гуё бах,ор замистони оварди.
Х,аргиз зи ёду ах,дат нагардам дур,
Андеша наори кардаам номарди
Оянда моро ик,бол бо ту рушон,
Ёри ширин дар х,ифзи Худованди


Рецензии