Недоразумение

Непорозуміння

Так вже повелося,
Що преміальні гроші,
Давно це почалося,
потрібно розпорошить.

В чоловіків це просто:
Заходять до продмага,
Де пляшки стоять густо,
І «друг» у них завмага.

Там, звісно, випивають,
Співають, веселяться,
Всі гроші оставляють,
В тім бачать своє щастя.

Цього разу Микола
Купив собі насоса,
А раніше ніколи
Не тратив марно гроші.

Жінка в нього питає:
- Нащо купив насоса,
Адже коліс не має?
Взяв би для курей проса.

Микола подивився
На свою «машину»,
Гірко посміхнувся
І сказав дружині:

- Премію нарахував
Наш новий бухгалтер.
Я ж у тебе не питав:
Нащо взяла бюстгальтер.

12.08.2014 року.


Рецензии