Дигилзе вархьхIайзале

Дия уркIилизела
Ца тямур эн хIу царри.
Бишхъале итI наглагьла,
ГIямрура дубкIуй цари.

Припев:
Алжана хIайгуй хIаврар,
Жагьаннам дигуй хIаврар.
Дигилзе вархьхIайзале,
ИсхIайсибил урхIаврар.

Дигуй кераибхIале
Кьаркьала бурар чагъле.
ХIу рахле гьанрикале
Нура урусра кепле.

ХIуни намзе дуруй гъай
Нам цар дигила дарман.
Це дарша гIямру аргъай,
Рахле варале пашман?!


Рецензии