Вза мн сть

Мабуть, взаємність криється в підтримці,
У спільних поглядах на це життя,
Тому, коли ми навіть поодинці,
То молимось за іншого буття..

Взаємність має істину в очах,
Що бачать, хто ти є , первинну суть,
Взаємність тво;рить радість на вустах,
Це безпричинним щастям хай назвуть..

Взаємність надихає стати кращим..
..За себе, вдосконалитись, творити,
Взаємність надихає бути вищим,
За весь непотріб і спокійно жити..

Взаємність..ніби двоє - щось одне..
Це єдність, рідність душ в потоці цім..


Рецензии