Покыль мы тута одлучелыся,

В ТорЭнт влизла якаясь девачька шь
И давай гондэ во с кветачкы
По танкам цылетыся!

Шо такэе шчэ!..
Комэдыя ажны!
Я дывуюся: танкы в атаку йдуть!?
И куды гэто...
Да шэ й быс Танькы ж.
От  и пый гонды з вамы кавы.

Да! Хм... Оробэць с Чорновил
Вжэ бы ж чоловик.
А ны бабы.

А я 2 годы гондычкы цэлюся,
Шоб ЛюсьКУ СЬ хоть ек одгэпсаты.
Ну, да во: ваша ж взяла й.
Хы! Ваня харчо вар! Шэ й жинку катай.

Ну, а я всэ жынусь до ж Яно'ва.
Бо дэ ты
С поэты
Шчо вдолайіш.

Воны но во лайсь мні
На Власовцях.
Кажуць, што я підам в рай скоро фш.
Вот Іньтырнэт
Інь ля мні й рэж вж.

А я шо, но ж во ж Тор, ЮпіТэр.
Энтыр ны знаю й дэ шч.

...ну, й вот шчэ ж во мойі сыс3чкы!
А гэ дэ скіль
Я йіх втрісь?

Я ж тут но дурный.


Рецензии