Пiснi

Приходить день, приносить нових пісень,
В сонця променях, в шелесті трав,
Ті пісні давно вже живуть в мені,
І їх, як вільних птахів, випускати пора.

Я знайду слова прості,
Підберу слова,
В них буде все – і радість, і сміх,
Заплету слова оті,
Заплету слова
В мереживо
Найкращих мелодій своїх,
В пісні мої.

Усе на світі забуваю я,
Розквітає душа і твоя, і моя,
Коли злітаю я аж до небес,
В захмарні далі на крилах пісні.

Хай новий день приносить нових пісень
В сонця променях, в шелесті трав,
Ті пісні давно вже живуть в мені,
І їх, як вільних птахів, випускати пора.

05.2013.


Рецензии