Ой, у нас уже нiч... на украинском языке

Ой, у нас уже ніч,а у вас тільки ранок.

;Нахилився до віч солов'їний світанок.

;І зозуля кує на калині у лузі.

;І роки роздає – що кому по заслузі.

;Пр:

;Я в дорогу далеку полетіла б лелекою.

;Над полями над хатами, аж до свого села.

;Я пройшлась би покосами,я би випала росами

;Я би сонячним променем все навкруг обняла.





;Пролетіли роки та не можу забути

;Говірливі струмки ,а навкруг лиш волошки.

;І безкрайні поля золотої пшениці

;І стежина в полях що веде до криниці.

;Пр.




;І в думках не іду, а біжу я додому…

;В яблоневім саду кожна гілка знайома.

;На порозі мене зустрічає рідненька

;Наче радість сама дорога моя ненька.


Пр.

;Пригорнуся до неї і вдихну на всі груди

;Запах мами й оселі – відчуваю усюди.

;Поклонюсь образам в рушниках у світлиці...

;Ніч, та ніби не сплю… Ніби це мені

сниться.

;Пр.

;А у нас уже ніч, а у вас тільки ранок.

;І приснився мені солов’їний світанок!

;І сади і поля та стриножені коні…

;Рідна земле моя, сивиною у скроні.

;Пр.


 


Рецензии