Мова

Чужою й рiдною є всяка мова.
Є мова тiла, погляду, є iноземна,
Є та, на котрiй не вимовиш i слова.
Кожна з них iснує й недаремно.

Але є та,що кожен розумiє.
Що це за мова? А головне чия?
Така вже милозвучна,що кожен занiмiє.
Вона є звiсно спiльною,але у кожного- своя.

Це мова не якогось континенту,
I навiть не країни нашої вiршi.
Це частина цiннiйшого є елементу .
Це мова нашої душi.


Рецензии