Дия мякьла ракIабри

Дигили ну игуле
Нуни саримт лукIулра.
ХIа тIама иргъхIаргъуле
Гьанна хIаке умцIулра.

Дуния жирбарира
ХIу раргес урхIавруле.
Ардякьунгу жагьдешра
ХIаке пикри укIуле.

Гьанна це баришара
ХIу нам мякьла ракIахъес?
Дия уркIила дардра,
ХIазе цен-цен кебяхъес?!

ХIулрукIуле дунъялзе
ГIямрулира релкьабри.
Дикайкем бебкIализе
Дия мякьла ракIабри.


Рецензии