Каратадин руш Аниса

    Хизридизни Патиматаз бахш
Кьилер гимиш кьакьан дагълар,
Яр-емишдив ацІай багълар,
Ваз тамашиз шад я гьалар,
Каратадин руш, Аниса!

Дагъустандин гуьзел бике,
Шадвал твазвай дидед рикІе,
Аллагьди бахт ганвай еке,
Каратадин руш, Аниса!

Къизил чІунар-кьилин чІарар,
Хъуькъвен кьилер-экуьн ярар,
Зерре течир ягъиз ялар,
Каратадин руш, Аниса!

Бубад рикІин хиял я вун,
Диде ухшар аял я вун,
Патиматан марал я вун,
Каратадин руш, Аниса!

СтІал шаир Сажидина,
ТуькІвей шиир багъиш гана,
Ахвах райондин тир суна,
Каратадин руш, Аниса!

КАРАТИНКА – ДОЧЬ АНИСА
Посвящается Хизри и Патимат
Горные вершины серебра,
Благодатные сады плодов,
Радуются над тобою,
Каратинка-дочь, Аниса!

Красавица Дагестана,
Радующее сердце матери;
Богом подаренная счастье,
Каратинка-дочь, Аниса!

Солнечные лучи-пряди волос,
А щеки утренняя зори.
Беспокойная сердца ты,
Каратинка-дочь, Аниса!

Словно мысли подобна отца,
На матери подобная,
Словно марал Патимата, ( марал-газель)
Каратинка-дочь, Аниса!

Стальский поэт Сажидин,
Подарил вам от всей души.
Ахвахская красавица
Каратинка-дочь, Аниса!


Рецензии