смакую

В мені відкрився цілий новий світ.
І хай ніхто його не помічає
та я смакую.
Боже, скільки ж літ
я пила гіркоту, не знавши чаю.
В мені вирує сила.
День за днем
я наче ніч на день перемножаю.
І погляд мій умілим гуслярем
сумні мотиви вправно оминає.


Рецензии